Loading...

ASSOCIACIÓ RECOLLIM

Som un equip de professionals formats/des, implicats/des i compromesos/es amb el nostre treball i amb àmplia experiència en l'àmbit social.

Treballem de manera propera, coordinada, cooperativa i integradora amb l'objectiu d'aconseguir una adequada atenció i acompanyament a els y les participants dels diversos programes que desenvolupem.

Ens trobem en constant evolució i canvi amb la finalitat de donar resposta a les necessitats que es plantegen dia a dia en la realitat social que ens envolta d'una manera responsable.

El nostre equip

Cristina Álvarez
Tècnic d’inserció laboral sociolaboral
Jordi Llorens
Tècnic d'inserció laboral sociolaboral
Carmen Meneses
Directora de l'entitat
Toni Monsó
Prospector laboral
Ailín Sujatovich
Educadora social i formadora
Esther Aparicio
Coordinadora de projectes

LA NOSTRA FILOSOFIA
DE TREBALL

La nostra filosofia de treball es basa en la potenciació de l'autonomia i autoestima de les persones, sempre partint de les seves necessitats i duent a terme un acompanyament per aconseguir els seus objectius, sent les persones participants les veritables protagonistes de tot el seu procés.

Mitjançant l'atenció directa se'ls proporciona un temps i un espai per desenvolupar i aconseguir els seus objectius sociolaborals de la millor manera, sempre des d'una mirada propera, oberta, respectuosa i flexible.

Coneixe'ns més