Què fem?

Som una entitat social, sense ànim de lucre, situada al barri de Santa Eulàlia, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

ORIENTACIÓ I INSERCIÓ LABORAL

Som un equip de persones formades professionalment, amb gran implicació i compromís el nostre treball i amb àmplia experiència en l’àmbit social.

Treballem de manera propera, coordinada, cooperativa i integradora amb l’objectiu d’aconseguir una adequada atenció i acompanyament als i les participants dels diversos programes que desenvolupem.

Ens trobem en constant evolució i canvi per tal de donar resposta a les necessitats que es plantegen dia a dia en la realitat social que ens envolta d’una manera responsable.

FORMACIÓ

Les formacions estan orientades a cobrir les necessitats més latents de el mercat laboral. Durant les formacions es treballa l’adquisició de coneixements tècnics i transversals.

* Competències transversals, com les competències digitals, autogestió, motivació, comunicació, treball en equip, etc.

* Competències professionals, es treballa la base tècnica de l’ofici.

-Auxiliar de neteja en espais públics i privats

Auxiliar de cambrer / a de sala amb anglès

-Monitor / a d’activitats d’oci i temps lliure infantil i juvenil

Curs tècnic de prevenció de riscos laborals en treballs en alçada

PRÀCTIQUES NO LABORALS

Experiències en entorns laborals que faciliten l’adquisició de coneixements d’un ofici i és una oportunitat de donar-se a conèixer i promocionar-se dins de l’empresa.

Incorpora

Programa subvencionat per l’Obra Social La Caixa que s’enfoca en la inserció sociolaboral de persones en situació de major necessitat i es basa en el treball en xarxa d’entitats socials agrupades territorialment. L’Associació Recollim forma part de el Grup Incorpora Província. Representa un programa innovador, ja que uneix les necessitats de el teixit social i empresarial per assegurar l’èxit de la integració laboral. Per això, s’ha desenvolupat un model de treball en xarxa d’entitats socials i també una xarxa solidària d’empreses en el marc de la responsabilitat social empresarial.

Persones ateses
Insercions
Empreses

col·labora amb nosaltres

Vols formar part del nostre equip?