L’Associació Recollim és la promotora de Recollim Empresa d’Inserció, S.L.U. des de l’any 2008, inscrita amb el número 44 en el registre d’Empreses d’Inserció de Catalunya.

T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

El nostre objectiu?

Objectiu

El nostre objectiu és generar llocs de treball per a persones de la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat en situació de risc d’exclusió social.

Socis

EL LLOC DE TREBALL ÉS LA MILLOR ALTERNATIVA PER ACONSEGUIR LA INCLUSIÓ SOCIAL SOM SOCIS DE LA FEDERACIÓ D’EMPRESES D’INSERCIÓ DE CATALUNYA (FEICAT).

Treball

TREBALLEM AMB EL DEPARTAMENT DE TREBALL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

OFERIM SERVEIS DE NETEJA A L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Des de març de l’any 2007, l’organització realitza treballs de neteja a 24 parcs de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat tots els dissabtes, diumenges i festius. Així mateix, ha realitzat altres treballs per a l’Ajuntament de l’Hospitalet de neteja i buidatge de locals, així com de diversos espais públics. Al ser les mateixes persones del municipi les encarregades de realitzar aquestes tasques, augmenta el compromís entre les parts.

DISPOSEM D’UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE HOSPITALET DE LLOBREGAT

 

El nostre equip

Som un equip de persones formades professionalment, amb gran implicació i compromís el nostre treball i amb àmplia experiència en l’àmbit social.

JORDI LLORENS

TÉCNIC INSERCIÓ SOCIOLABORAL

CARMEN MENESES

DIRECTORA 

EDU BELTRAN

TÉCNIC INSERCIÓ SOCIOLABORAL

ESTHER APARICIO

COORDINADORA DE PROJECTES

ÒSCAR LLAMAS

PROSPECTOR LABORAL

Aquests accions estàn subvencionades pel Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, dins la linia 1 i linia 2 de subvencions per la realització d'accions per a la millora de l'ocupació i la inserció laboral de risc d'exclusió a les empreses d'Inserció

col·labora amb nosaltres

Vols formar part del nostre equip?

Benvinguts,

Què estàs cercant?