Som una entitat social, sense ànim de lucre, situada al barri de Santa Eulàlia, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat, l’objectiu és la inserció sociolaboral de persones adultes en situació de vulnerabilitat socioeconòmica.

T'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Les nostres activitats

Algunes de les nostres activitats.

Formació

Les formacions estan orientades a cobrir les necessitats laborals més latents en la nostra realitat i normalment formen part dels propis itineraris d’inserció.

Orientació i inserció

Treballem amb la persona, les eines i canals de recerca de feina, els processos de selecció, les competències transversals i realitzem un seguiment continu del seu itinerari.

Pràctiques no laborables

Experiències en entorns laborals que faciliten l’adquisició de coneixements d’un ofici i és una oportunitat de donar-se a conèixer i promocionar-se dins l’empresa.

ASSOCIACIÓ RECOLLIM

Som un equip de persones formades professionalment, amb gran implicació i compromís el nostre treball i amb àmplia experiència en l’àmbit social.

Treballem de manera propera, coordinada, cooperativa i integradora amb l’objectiu d’aconseguir una adequada atenció i acompanyament als i les participants dels diversos programes que desenvolupem.

Ens trobem en constant evolució i canvi per tal de donar resposta a les necessitats que es plantegen dia a dia en la realitat social que ens envolta d’una manera responsable.

El nostre equip

Som un equip de persones formades professionalment, amb gran implicació i compromís el nostre treball i amb àmplia experiència en l’àmbit social.

JORDI LLORENS

TÉCNIC INSERCIÓ SOCIOLABORAL

CARMEN MENESES

DIRECTORA 

EDU BELTRAN

TÉCNIC INSERCIÓ SOCIOLABORAL

ESTHER APARICIO

COORDINADORA DE PROJECTES

ÒSCAR LLAMAS

PROSPECTOR LABORAL

Treballem de manera propera, coordinada, cooperativa i integradora amb l'objectiu d'aconseguir una adequada atenció i acompanyament als participants dels diversos programes que desenvolupem.

col·labora amb nosaltres

Vols formar part del nostre equip?