L'associació Recollim dins del marc normatiu de la Llei 27/2002 de 20 de desembre que regula la creació de les empreses d’inserció, va impulsar la creació de l’empresa d’inserció Recollim Empresa d’Inserció, S.L amb el nº de Registre Administratiu d’Empreses d’Inserció: 44, l’any 2008.

Recollim Empresa d’Inserció, S.L està ubicada a L’Hospitalet de Llobregat neix amb l’objecte de prestar suport, a persones en situació d’exclusió social o laboral, especialment a persones amb dificultat d’inserció sociolaboral o amb risc d’exclusió. A tal efecte, realitzarà tota aquella activitat econòmica que tingui capacitat per crear ocupació, i amb l’objecte de potenciar la inclusió social i laboral.

 

 

SERVEIS

GESTIÓ D’ESPAIS VERDS I JARDINS

Recollim E.I desenvolupa el servei de neteja de parcs i jardins en caps de setmana i festius en conveni amb Serveis Municipals de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

La gestió del servei de neteja potencia la creació de contractes d’inserció de col.lectius en risc d’exclusió social i laboral.

PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT A LA INSERCIÓ

L’empresa disposa d’un servei d’acompanyament a la inserció que inclou la realització de diferents accions de formació, orientació i prospecció per potenciar la inserció laboral externa en l’empresa ordinària.

Descarregat PDF Itinerari

COL.LABORADORS

Recollim E.I, S.L està adherida a l’Associació empresarial FEICAT, que té per missió crear i impulsar la cultura de les empreses i entitats d'inserció com a instrument de lluita contra l'exclusió social a Catalunya, contribuint a la lluita contra la pobresa i l'exclusió social, des de la realitat dels diferents territoris, mitjançant el recolzament a la creació d’empreses d’inserció, en el marc de l’economia social i solidària.

 

www.feicat.net

 

Recollim rep el suport de la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya amb subvencions destinades a les diferents empreses d’inserció inscrites al registre d’E.I. de Catalunya.