Loading...

FORMACIÓ

Un dels pilars en els processos d'inserció laboral que duen a terme les persones en l'Associació, és l'adquisició de certs coneixements tècnics i transversals a través de formacions impartides en la pròpia entitat, compreses normalment dins dels propis itineraris d'inserció.

Aquestes formacions estan orientades a cobrir les necessitats laborals més latents en la nostra realitat a partir d'insercions de participants que realitzen el procés formatiu.

Durant les formacions es treballa en tot moment una base tècnica de l'ofici pròpiament dit, acompanyat d'una formació en competències transversals (habilitats socials, comunicació, treball de les pròpies fortaleses per a la potenciació de l'autoestima, autogestió de temps, recursos i conflictes, treball en equip, etc.) i laborals que enriqueixen a la persona en totes les seves dimensions.

1.AUXILIAR DE CAMBRER I CAMBRERA DE SALA, COCTELERÍA I BARISTA AMB ANGLÈS NATIU (300 HORES):

Formació destinada al treball com a cambrer i cambrera de sala en hotels i/o restaurants.

Durant la formació, els y les participants aprenen les competències tècniques bàsiques d'aquest àmbit, i a més reben classes d'anglès nadiu dirigit a l'atenció al públic, així com càpsules formatives en coctelería i barista.

Després de la finalització de la formació es duu a terme un procés de pràctiques curriculars en hotels de 4 i 5*.

2.MONITOR/A DE ACTIVITATS D'OCI I TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL (310):

Després de la realització del curs, els i les alumnes adquireixen el diploma de monitor d'activitats d'oci infantil i juvenil atorgat per la Direcció General de Juventut de la Generalitat de Catalunya, amb pràctiques en menjadors escolars, colònies vacacionals, centres d'oci i temps lliure amb menors, etc.

3.FORMACIÓ A MIDA

Formacions específicament dissenyades i adaptades a les necessitats de l'empresa que sol·liciti aquesta formació.

La Formació a Mida té per objecte la realització d'accions formatives amb compromís de contractació dirigides a persones en situació d’atur, que els proporcioni la qualificació professional per exercir una ocupació adequada a les necessitats del mercat de treball i estimular la seva contractació laboral.

Contactar